Thursday, 12 January 2012

Nur Amalina .. Apa nak jadi ?

Assalamualaikum..

amalina che bakri 17 A1!

Hai semua . Hari ni hari sabtu kan kan ? So, kitaorang boleh outing . Destinasi pilihan aku untuk first outing for this year isss at home #hehe  . biasa laah , rumahku syurgaku ..  Awal awal pagi lagi ayah aku dah tunggu depan dar untuk bawa anak tersayang pulang . haha . Happy gleer . Thanks ayah . Ermm , dari sekolah tadi teeerus straight forward to our home  . Nasib baik tadi sempat jumpa ibu sebab ibu go work lewat sikit pagi ni . sempat kiss kiss dulu dengan ibu . Balik je terus melilau  cari handphone and my lappy . Rindu korang taww. And of course miss to hapdett this blog . Okeke , stop tlking noncent . Betul ke 'noncent' tu ? Pape je laa . huahua . 'eyh eyh , apasal ada gambar amalina kat atas tu ? sepupu awk kee? kalau bukan , kenape pulak entry kali ni ada gambar dia ? '. haha .. dia bukan sepupu saya la . ikut suke saya la nak post gambar sape sape pun, awk sibuk kenape . hakhak .  sori sori memain jeee. ala tomey tomey wink wink . Nak tahu kenapa aku post gambar dia ? eyt , nak gune beliau ke dia ea ? dia je laa. hehe .. kan baru nie dia ada masuk tv . Dan setelah lama tak dengar khabar berita , dia tampil dengan imej baru iaitu dengan tidak bertudung dengan hujahnya dia memang suka berfesyen . Sebenarnya kitaorang terkejut gileer dengan gaya baru kak amalina . Malas ase nak ulas panjang panjang sebab i think semua malaysian dah tahu pasal dia . Dan of course kiata semua tahu rambut ialah mahkota bagi setiap wanita dan wajib untuk ditutupi . So, in whatever we do , we must think first either its good for us or not . So, bagi kak amalina , always remember that , Pintu taubat Allah sentiasa terbuka untuk semua hamba hamba Nya . Masih belum terlambat untuk bersujud kepadaNya memohon ampun . Mari kita doakan supaya Kak Amalina mendapat hidayah dari , kerana hidayah adalah milik Allah . Akhirul kalam .. 

No comments:

Post a Comment