Monday, 26 December 2011

Moment moment yang paling Tidak ku Tunggu !

Assalamualaikum semua ..
Ohmaigod ! korang baca tak tajuk entry kat atas tu ? Mesti korang nak tau kan saat saat apa yang aku tak tunggu sampai siap buat tajuk untuk entry kali ni . Aku paling benci saat saat ni , iaitu saat saat di mana adanya promosi promosi hebat untuk welcome back to school , di mana ibu tersayang mula bertanya " kak loong !! nak buat berapa pasang baju sekolah untuk tahun ni ?  baju kurung baru untuk tahun depan nak berapa helai ? ibu nak gi tempah ni  , and di mana kitaorang 3 beradik akan mula bersoseh soseh tentang barang barang keperluan yang mahu dibeli untuk tahun depan , nasib baik takde lagi yang buat list, hehe# . Disebabkan kitaorang 3 sweet princess , memang lah kitaorang suka kalau bab bab shopping ni esspecially kalau keluar shopping dengan ibu tersayang . Ibu kitaorang sempoi gileer . Bersyukur sebab ada ibu cam ibuu . bakpo yang wak tubik ayat supo keling ni!# . Tapi yang tak suka nya sebab dah kena masuk sekolah . Sedih sebab akan tinggal rumah , tinggal 3 prince in this palace , tinggal lappy , and need to say 'welcome' dengan terpaksa# to our booksss. Arggh ! tak nak fikir lagi la pasal ni . Ada one more week to stay at my belovedpalace , need to luangkan masa betul betul . haha . sekarang nak cakap pasal my list untuk shopping shopping nanti . Ayah ada  bagitau nak pergi gambang sebab nak celebrate birthday ibu , which is on 28 Dec , and masa tu kitaorang akan pergi shopping for our needs . Happy sangaat ! So , we start dengan these question .

Nak beli beg yang camner ekk untuk tahun depan ? Kita survey dulu . Yang pasti theme untuk tahun depan ialah warna warna yang soft gittuh . Kita try search gambar kat yahoo jap . Ya Allah ! Cutenya beg nie . Nak tengok ? Kejap yee .
kiut kan beg ni ?




beg ni pun kiut gak kan kan ?
Kalau ikutkan hati , nak je aku upload semua gambar2 yang ak upload tadi , kiut2 sangat semua beg tu , tpi nanti korang boring pulak baca entry ak . So, let's forget that stupid idea . Nanti silap2 aribulan , ada yang ingat aku nie promoter bag pulak . hoho .

Next item to think is =>  pencil case . Yang mana satu jadi idaman kalbu ni ?



miss whatever are my choices .

Next ! Apa lagi ye ? and mende2 yang wajib laar . Tadaa !





COMPLETE ! 


READY FOR SCHOOL ! haha ..

No comments:

Post a Comment