Thursday, 27 October 2011

What Happened ?

Assalamualaikum semua !
Sejak aku ada blog nie, rase macam tak sedap je kalau tak update. Bohsan asyik mengadap menda yang sama je. Tapi internet selalu buat hal. Tak memahami langsung keadaan aku sekarang. Pending laa, tu laa, ni laa, macam2 aa. Tensi0n gler ! Okeyh, aritu dah post pasal exam. Sekarang nak post pasal apa pula nie.. apa ekk ? Aku ingat nak buat masuk lagu kat side blog aku tu, tapi aku blur aa nak wat camner. Banyak kali daa aku tengok tutorial, tapi still tak paham paham . Apa nak jadi dengan aku ni? Back to our main topic ! Okeyh.. fokus2!!  Okeyh.. kepala hotak Maztura Hanim yang bergeliga telah mendapat idea . Alhamdulillah..

No comments:

Post a Comment