Thursday, 26 April 2012

HaH ! Exam diAWALkan ..

Terkejut#

Ya Allah !  Nak buat apa ni ? Ya Allah , aku tak ready lagi . Nak nangis ase . Ya Allah , aku kene struggle untuk habis studi semua chapter fom 4 ni . Ya Allah , aku kena pergi jumpa cikgu ni . Jom cepat cepat !

Tu lah antara reaksi pelajar pelajar banat Form 5 sebaik sahaja mendengar announcement dari Cikgu Izzah tentang pemberitahuan bahawa exam OTI 1 telah diawalkan . Masing masing dengan rungutan unik diaorang . Dan aku pun tergolong jugak dari one of merekamereka . Memang betul betul tak sangka . Diawalkan seminggu pulak tu . Memang hebat la JPN ! Thumbs UP for THEM . Tahniah sebab berjaya buat suprise kat kitaorang . Anyway , thanks ! 

So , kawan kawan . Dengan hari yang masih berbaki lagi dalam 5 hari ni , don't waste up your time ! Don;t wait till eleventh hour baru la kita terhegeh hegeh nak studi . Sekarang yang tak pandai , cari orang pandai ! Tuntut ilmu habis habisan dengan mereka . Walaupun result TOV kita sikit mengecewakan , let's we prove to all TEACHERS that kita boleh tebus balik kesilapan kita masa TOV ari tu . Jangan putus semangat lagi , wE still hAve enough time . Selagi tak start exam , selagi tu la kita masih ada ruang lagi untuk struggle @ berjuang ! Oke kawan kawan ! 

SEMANGAT !!!

sekian , wassalam .

1 comment:

  1. nie link die ..
    http://i1091.photobucket.com/albums/i397/Chika0102/Maz1.png

    ReplyDelete